regals fets a mida

Ens encanta fer sorpreses !!!

protagonistes per un dia

Regala Experiències de Muntanya Andorra !!!

“Temps i experiències” és un regal que no falla! Volem ser còmplices d’aquesta sorpresa i ajudar-te a pensar i dissenyar aquella activitat o taller que t’agradaria regalar i compartir amb algú molt especial. Ja sigui per desconnectar, per recarregar piles, o per sorprendre algú i mostrar-li una petita part del paradís que són les muntanyes del Pirineu.

Regala la frescor de la muntanya, el silenci, el contacte amb la natura…i preocupa’t només de gaudir del moment amb els teus: personalitzem els nostres serveis de guia per tal de sumar les idees i fer de tot plegat un regal en forma d’experiència inoblidable.

Podem proposar-vos activitats o tallers personalitzats en diferents matèries, fins a passar la nit a refugis lliures o guardats, o iglús fets per nosaltres mateixos. Només has de demanar-ho i buscarem la manera de fer-ho realitat tant a Andorra com a Cerdanya.

regala-mutanya-andorra-pirineus

fes un gir al dia a dia

Sorpreses personalitzades

Confia en nosaltres per organitzar qualsevol esdeveniment que puguis imaginar. La nostra feina durant molts anys com a organitzadors d’activitats, fa que sapiguem que poques coses són impossibles si posem el temps i l’esforç necessari. Si no t’ho creus… comprova-ho 😉 Regala Natura!

Per començar diga’ns a quina persona aniria destinat el regal o sorpresa i començarem a treballar plegats per tal d’oferir-te una sèrie d’idees que ho facin possible. Regala Experiències de Muntanya a Andorra i Cerdanya!

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb idees fetes a mida:

    Acceptes la Política de Privacitat i que puguem contactar amb tu mitjançant aquestes dades. (obligatori)

    cascada-mutanya-andorra