sortides familiars

Adaptades als més petits de casa.

pels petits exploradors

sortides familiars amb nens i nenes

Ens encanta apropar la natura als més petits de casa! Un contacte fluid amb el medi natural, ajuda a cultivar estils de vida més saludables, mostrar una actitud més respectuosa amb la natura i ser més conscients de la importància del desenvolupament sostenible. Quan coneixem, comprenem; quan comprenem, estimem; i quan estimem, respectem.

Tots els nostres tallers i activitats de muntanya els realitzem a Andorra i Cerdanya, un entorn immillorable on podem combinar-ho amb cultura, gastronomia local, o inclòs amb estances més llargues. Veniu a descobrir-ho!!!

confia en nosaltres

una experiència a mida per a tota la família

Us oferim un ampli ventall d’opcions adaptades per fer sortides familiars amb nens i nenes: des de tallers de flora i fauna on satisfem les curiositats de la canalla, tallers d’orientació on els més petits esdevenen exploradors, fins a excursions familiars de mig dia o travesses de 2 o més dies fent nit en refugis guardats. Si esteu interessants, contacteu-nos i expliqueu-nos què esteu buscant o què us faria il·lusió, estarem encantats de fer-vos una proposta per tal que gaudiu en família d’experiències inoblidables!

DIVERSIÓ EN FAMÍLIA:
Hi ha vivències que recordem tota la vida amb alegria…
volem que aquesta en sigui una d’elles!
PREUS ESPECIALS PER LA CANALLA:
Petits descomptes pels petits de la casa.
Consulta’ns!
SEGURETAT:
Som professionals en la gestió de riscos: no us haureu de preocupar de res, només de gaudir de l’experiència en família 🙂
sortides-familiars-nens-nenes-andorra
tallers-natura-nens-nenes-andorra

omple el formulari i ens posarem en contacte per oferir-te sortides a mida:

    Acceptes la Política de Privacitat i que puguem contactar amb tu mitjançant aquestes dades. (obligatori)

    formulari_7