tallers de muntanya

Un entorn immillorable per seguir aprenent.

apte per nenEs i nens de 0 a 99 anys

deixa't sorprendre pels nostres tallers de muntanya andorra i cerdanya

icono-FaunaiFlora
Flora i Fauna
icono-Fotografia
Fotografia
icono-Orientacio
Orientació

Adaptem els tallers de muntanya a les vostres necessitats i us oferim diverses opcions: podreu aprendre a identificar aus rapinyaires; apropar els vostres petits a la fauna de la muntanya de forma lúdica i entretinguda; conèixer a fons la flora que ens envolta i aprendre a fotografiar-la des d’un altre punt de vista; o aprendre les tècniques d’orientació bàsiques per sortir amb seguretat a la muntanya.

Sou una família amb canalla? Sou un grup d’amics i amigues? Sou una parella?
O simplement voleu passar un dia diferent o fer una sorpresa a algú?

Realitzem moltes activitats i tallers de muntanya tant a Andorra com a Cerdanya, on trobem els millors entorns per dur-los a terme: com per exemple al voltant dels Estanys del Malniu i del Refugi de la Feixa, on podrem combinar la seva gastronomia local amb els nostres tallers i on La Marta, la seva guarda, ens cuidarà com a casa 🙂 

Si t’ho estàs pensant, no dubtis a preguntar-nos sense cap compromís!

una altra manera d’aprendre

els nostres tallers: en contacte directe amb la natura

molt per descobrir…

Descobrirem els animals i la vegetació que habiten a l’alta muntanya, quines estratègies de supervivència desenvolupen per sobreviure en un entorn tan dur, a quines amenaces han de fer front i com ho aconsegueixen, com els hi afecta el canvi climàtic i quin és el delicat equilibri sobre el qual funciona tot aquest ecosistema. Aquestes són algunes de les apassionants qüestions que abordem des dels nostres tallers, adaptant el contingut i la profundització dels diferents temes a tota mena de públic.

ESPECIAL PER NENS/ES I JOVES
Treballem per acostar la natura als infants i als joves de forma entretinguda i divertida per despertar el seu interès. Creiem que d’aquesta manera ens encaminem cap a una societat futura amb un major compromís ambiental, per ser capaços de valorar i gaudir de la natura respectant-la en tot moment.

 • Tallers de 3h aproximadament.
 • Mínim 2 persones a partir de 40€/pax. A partir de 4 persones 37€/pax. A partir de 6 persones 35€/pax.
 • Assegurança d’accidents inclosa en tots els nostres tallers. Preus especials per grups grans. Consulta’ns!

tants objectius com vulguis…

T’agradaria descobrir o ampliar els coneixements de fotografia en el millor entorn per practicar-la? Aprendrem els conceptes bàsics fotogràfics que són el pilar fonamental per entendre com veu la càmera les llums, els colors i altres paràmetres que formen una foto.

Coneixerem regles de composició bàsiques, per tal de millorar amb pocs retocs el que pot ser una foto normal fins a una foto que transmet.

Obertura de diafragma, velocitat d’exposició, l’ISO, balanç de blancs, enfocament selectiu, i un munt més de paràmetres que tenim al nostre abast per deixar enrere la por de disparar en mode MANUAL i saber com afecta cada paràmetre.

Personalitzarem els tallers als vostres coneixements segons el vostre nivell.

 • Tallers de 3h aproximadament.
 • Mínim 2 persones a partir de 45€/pax. A partir de 4 persones 42€/pax. A partir de 6 persones 40€/pax.
 • Assegurança d’accidents inclosa en tots els nostres tallers. Preus especials per grups grans. Consulta’ns!

aprèn a trobar el camí…

Aquest taller ens donarà eines per aprendre a interpretar mapes (corbes de nivell, escales, cotes, coordenades, etc.) i poder identificar on som a través de diferents tècniques bàsiques amb la brúixola, l’altímetre i l’observació del mateix entorn.

Segons el nivell de coneixement, podrem aprofundir en diferents temes tan importants com el sistema GPS sobre el terreny, mapes digitals, noves tecnologies i com optimitzar les eines en línia com Wikiloc, Google Earth o l’ICGC, entre moltes altres.

ESPECIAL PER NENS/ES I JOVES
L’orientació per nens/es i joves és un taller molt enriquidor on, a través d’activitats lúdiques com els circuits d’orientació, aprendran a través del joc les tècniques bàsiques convertint-se en exploradors i aventurers per un dia.

 • Tallers de 3h aproximadament.
 • Mínim 2 persones a partir de 40€/pax. A partir de 4 persones 37€/pax. A partir de 6 persones 35€/pax.
 • Assegurança d’accidents inclosa en tots els nostres tallers. Preus especials per grups grans. Consulta’ns!

omple el formulari i ens posarem en contacte per oferir-te el millor taller personalitzat:

  Acceptes la Política de Privacitat i que puguem contactar amb tu mitjançant aquestes dades. (obligatori)

  textura_liquens